Koemelkallergie, de site over volwassenen en kinderen met een koemelkallergie.Over koemelkallergie, een veel voorkomende voedselallergie onder baby,s, tieners en volwassen, koemelkallergie symptomen, voeding zonder melk bij koemelkallergie, recepten zonder melk enz..Deze site geeft informatie over koemelkvrije voeding, melkvrije recepten, symptomen van koemelkallergie enz. Het is ten alle tijde raadzaam om samen met een arts, consultatiebureau of diëtist  uw koemelkvrije dieet te bepalen. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen tekorten oploopt die vooral onder jongeren groei en ontwikkeling kunnen belemmeren. Zij kunnen uw helpen met een voedsel provocatietest. Of een krasjestest op de huid. Deze geven duidelijkheid of u of uw kind allergisch is. Waarna in samenwerking met de diëtiste een koemelkvrij dieet kan worden besproken voor u of uw kind. Ook kan na een test aangeven worden of en welke  medicatie voor de allergie kan worden gebruikt. 

Kijk ook op koemelkallergie twitter.  Hier vind je alleen mensen met koemelkallergie, de problemen, symptomen en andere dingen waar wij tegen aan lopen en hier worden dieet tips en melkvrije recepten gedeeld. Op de twitter staan zowel koemelkvrije recepten, verhalen, foto's, koemelkvrije producten, contacten met allergiesites enz..Hier vind je ook een allergoloog, kinderarts, diverse diëtisten, ziekenhuizen en een babyspreekuur in de timeline, die je kunt raadplegen. Deze zijn niet verbonden, maar volgen ons op persoonlijke titel. Hier is interactie op elk moment van de dag dus mogelijk. 

Bij koemelkallergie worden de onderstaande benamingen gebruikt om aan te duiden dat een artikel melk bevat. Let op tegenwoordig kan dit ook verwerkt zijn in shampoo, billendoekjes, snoetenpoetsers, tandpasta, bodylotions enz. Wees daarom altijd alert hierop! Afhankelijk uiteraard van de ernst van de allergie die je hebt. Op school, kinderdagverblijf, opa en oma, soms gebruiken zij net een ander merk!


           
                                   https://melkallergie.blogspot.nl/, de site voor iedereen met een melkallergie


LET OOK OP BIJ PRODUCTEN DIE ALTIJD KOEMELKVRIJ ZIJN, SOMS VERANDEREN INGREDIENTEN!!!LEES ALTIJD HET ETIKET!

- melk, melkpoeder, (magere of droge) melkbestanddelen
- wrongel, wei, weipoeder en melkzout
- melkpoeder, magere melkpoeder, volle melkpoeder, melkderivaat
- caseïnaat, caseïne, melkeiwit, gehydrolyseerd melkeiwit,
- margarine (geen plantaardig), roomboter, boterconcentraat, boterolie, melkvet, melkzout
- lactose, melksuiker (bevatten vaak sporen koemelkeiwit, tenzij het extra geraffineerd is)
- lactalbumine, beta-lactoglobuline, lactoperoxidase, lactoval, recaldent,
- transglutaminase, nisine (E234)
- broodverbetermiddelen kunnen koemelk bevatten

Ten overvloede de aanduiding zuivel geeft aan dat een product melk bevat.